Voor kunstenaars heeft GlandigoArt.com speciale software ontwikkeld die ze kunnen gebruiken om op een gemakkelijke manier zonder benodigde kennis van internet omschrijvingen en afbeeldingen van kunstwerken en expositiedata op hun eigen website te plaatsen. De informatie wordt volledig in het design van de eigen website weergegeven! Gebruik van de software is alleen mogelijk voor kunstenaars die hun werk ook (gratis) op GlandigoArt.com promoten. Klik hier om een voorbeeld van de software geïntegreerd in een voorbeeld website te bekijken. Deze voorbeeld website wordt op verzoek gratis ter beschikking gesteld.

De software :
GlandigoArt.com biedt de software in een gratis en een betaalde versie aan:

Gratis versie:
  · Alle functionaliteiten van GlandigoArt.com
  · Inclusief linkvermelding naar GlandigoArt.com
  · Standaard kleurensamenstelling

Betaalde versie:
  · Alle functionaliteiten van GlandigoArt.com
  · Geen linkvermelding naar GlandigoArt.com
  · Door de kunstenaar te bepalen kleurensamenstelling
  · Eenmalige opstartkosten + 20 euro per kwartaal

 

Beide versies kunnen volledig geïntegreerd worden in de eigen website van de kunstenaar!

Let op: voordat de software gebruikt kan worden dient de kunstenaar wel een domeinnaam incl. hosting bij een willekeurig hostingbedrijf te hebben aangevraagd.

Het gebruik van de software is uiteraard niet verplicht. Kunstenaars kunnen er ook voor kiezen enkel (gratis) kunstwerken op GlandigoArt.com te plaatsen.

Integratie gratis versie :
De gratis versie is zonder tussenkomst van GlandigoArt.com eenvoudig op uw eigen website te installeren. Voeg hiervoor de onderstaande code toe aan uw website:

http://www.glandigoart.com/Software/Default.asp?artist=uwnummer

Verander “uwnummer” met uw identificatienummer. U vindt uw identificatienummer door naar uw biografiepagina te gaan. in de URL ziet u achter “?artist=” een nummer. Dit nummer is uw persoonlijke identificatienummer. (voorbeeld)

U kunt uw persoonlijke identificatienummer ook bij ons aanvragen. contact

Dat is alles!

Geinteresseerd in de betaalde versie?
Neem contact met ons op voor meer informatie.
(info@Glandigo.com of 076-5875546)